300 gr biskota 250 gr krem djathi 250 gr çokollatë të bardhe 4 lugë pluhur pink per pjekurina
Pergatitja:
I shtypim mire biskotat
Kremin djathin e rrahim me mikser, pastaj i shtojme biskotat e shtypura dhe 2 luge gjelle pluhuri pink per pjekurina, masen e perziejme prap per 2 sekonda
Nga masa e pergatitur fillojme te krijojme toptha
Topthat e pergatitur i rendisim ne tave, pastaj i fusim ne frigorifer dhe i lejme te qendrojne per 15 minuta.
Alessandro Gianpietro ka propozuar per lexuesin jo pak receta. Sot po ju shkepusim nje prej tyre, me karkaleca.
E diela eshte dita ne te cilen mblidhet bashke e gjithe familja dhe sidomos dreka, per nje pjese te mire te familjeve shqiptare, ka pjate kryesore peshkun. Ne sezonin e veres, kjo recete eshte edhe me e pranishme
Pastat e ftohta me fruta, ne vere, zevendesojne me se miri embelsirat e renda e kremoze. Mund te perdorni fruta sipas deshires dhe te keni rezultate njesoj te mira.
Nje shije e lehte e shishme dhe me shum mundesi kombinimi per secilin nga ne