
Tani qe cmimi i qershive eshte ulur, mund t’i perdorim edhe ne embelsira apo t’i bejme recel. Sot kemi pergatitur kete kekun e shijshem te cilit i kemi shtuar edhe pak pana.
Tani qe cmimi i qershive eshte ulur, mund t’i perdorim edhe ne embelsira apo t’i bejme recel. Sot kemi pergatitur kete kekun e shijshem te cilit i kemi shtuar edhe pak pana.
Receta perfekte per te pergatitur filetot e pules me salce limoni dhe portokalli, me nje shije shume te vecante.
Ushqimet qe duhet te preferohen, sipas vleres ushyese dhe anti-tumorale Zarzavate: *Spinaq, panxhar, agjinare, shparg, presh, speca te kuq, kerpudha porcini, mashurka, kungulleshe (kungulli i dimrit, madh ngjyre te verdhe), rukola, cikore, karota, domate*, laker te kuqe, qepe jeshile, hudhra
Një pjatë e thjeshtë, por shumë e shijshme. Mund të konsumohet dhe si vakt i plotë po ta shoqëroni me ndonjë sallatë apo patate furre. Përbërësit -200 gr kungull -100 gr mëlçi pule -50 gr sallatë jeshile -5 kokrra vezë -4 domate -vaj ulliri (ekstra i virgjër) -gjalpë -kripë -piper
Nese patatet i keni ushqimin tuaj te preferuar, kjo recete do t’ju shijoje pa mase. Eshte nje pjate unike, qe pergatitet ne nje menyre krejt ndryshe nga sallata e zakonshme me patate.