Gjalpi ngrohet ne temperature te dhomes. Furra elektrike nxehet .Nje tave ne forme zemre lyhet kujdesshem me yndyre.Cokollata grihet trashe dhe shkrihet ne avull. Pastaj, ashtu e vaket, lihet te ftohet. Gjalpi i zbutur tundet derisa te behet shkume, pastaj i shtohet çokollata e shkrire dhe perzihen.
1 Perziejme vezet me sheqerin dhe sheqerin e vaniljes.
Preni bananet dhe shkrijeni cokollaten ne nje tas, pastaj futni copet e bananes ne cokollate. Pasi ti futni bananet ne çokollate, hidhni karamelet e vogla shumengjyreshe
Nese do te ndiqni kete keshille, me kurre nuk do tu ndodhe qe brumi t’ju bjere apo te mos bymehet mire,Ja disa truqe, te cilat do tu ndihmojne qe brumi juaj te jete sikur i restoranteve me te mira apo sikur ai nga fotografia e kuzhinierit tuaj te preferuar:
Nje antipaste e shishme dhe plot kalori per te dhuruar nje energji per mbazditet tuaj me miqte.