
Perberesit: 300 g oriz 100 g proshute 150 g djathe i bute 100 g ullinj te zinj 100 g kastraveca turshi 150 g domate te vogla ½ spec i kuq ½ qepe e kuqe 1 kuti Ton Rukola Kripe Piper Vaj ulliri
Perberesit: 300 g oriz 100 g proshute 150 g djathe i bute 100 g ullinj te zinj 100 g kastraveca turshi 150 g domate te vogla ½ spec i kuq ½ qepe e kuqe 1 kuti Ton Rukola Kripe Piper Vaj ulliri
Deshire per t’u freskuar? Provoni te beni vete nje akullore me shije biskotash dhe luleshtrydhesh. Eshte shume e thjeshte. Hapat i gjeni ne videoreceten me poshte:
Fokaçe për fëmijët këto ditë që janë pushim
Patellxhane t i presim per se gjati ne feta te trasha 1 cm. I sperkasim me kripe te imet nga te dyja anet dhe i leme? per 30 minuta ne kullesen e makaronave me nje peshe siper, qe te humbin lengun e hidhur. Salcen e domateve e perziejme me sheqerin, vajin e ullirit dhe pak kripe ne njetas.
Nje antipaste e shkelqyer dhe jo vetem. Nje recete shume e shendetshme qe mund ta konsumoni ne çdo ore te dites, sidomos kur doni te thjeshtoni pergatitjen e drekes ose darkes: brusketa me ton, domate dhe qepe