Sallat me bizele te ngrira
Bizelet e ngrira, i vendsoim ne nje ene dhe i lem te shkrihen ne temperature dhome.
Ne nje ene vendosim kremin, majonezin, uthullen, krypen dhe piperin e zi, i perziejme mire dhe e lem anash.
Proshuten e fergojme derisa te behet krokante, pastaj e coptojme. Qepen, magdanozin dhe djathin i coptojme.Te gjithe perbersit i vendosim ne nje ene me te thelle dhe i perziejme, keshtu sallata eshte e fresket dhe e gatshme per tu ngrene.
Perbersit:
1 filxhan Krem apo ajke
1 luge gjelle majonez
1 luge uthull
4 gota bizele te ngrira
8 pjese pershute e tymosur
1 qepe e kuqe
3 luge magdanoz te fresket
1 gote djath (per kete rast kemi djathe cheddar) opcionale
LEXO TE NGJASHME