Si te pergatisni brumin e shkrifet per embelsira dhe byreke

000000000byrek

Nese do te ndiqni kete keshille, me kurre nuk do tu ndodhe qe brumi tu bjere apo te mos bymehet mire,

Ja disa truqe, te cilat do t’ju ndihmojne qe brumi juaj te jete sikur i restoranteve me te mira apo sikur ai nga fotografia e kuzhinierit tuaj te preferuar:

– Para se te filloni te ngjishni brumin, merrni nga frigoriferi gjalpen dhe vezet dhe mbani nje kohe ne temperature dhome.

– Mos e teproni me sasine e pluhurit per simite apo me tharmin, sepse ekziston mundesia qe brumi te bymehet teper dhe te pelcase.

 Brumin lereni gjithmone ne furre te ngrohur, sepse te gjitha brumerat me pluhur simitesh dhe me tharme e “kerkojne” kete.

Me rastin e bashkimit te perbereseve te thate dhe te njomur vjen deri te reaksioni kimik dhe brumi menjehere fillon te bymehet.

Prisni 10 deri 15 minuta nga momenti kur furra te arrije temperaturen e deshiruar dhe atehere vereni brumin ne furre.

– Keshille e arte: Ne çdo brume vendosni nje luge supe uthull molle! Eshte e shendetshme, brumi me mire bymehet, por gjithsesi brumit i jep nje “dukje” te shkelqyeshme!

LEXO TE NGJASHME

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.