Supe e lehte me pule dhe kokos
Perberesit:
▪ 150 mililitra qumesht nga arra e kokosit
▪ nje tufe e vogel me rrenje te koriandrit
▪ dy feta xhenxhefil
▪ dy speca te kuq, pikant
▪ nje luge gjelle me salce peshku
▪ nje luge gjelle me leng lime
▪ 250 gram mish pule
▪ tri domate te vogla, te ndara pergjysme
▪ pese kerpudha te njoma, te ndara ne kater pjese
Pergatitja:
Nxehni ne tigan qumeshtin e kokosit, derisa te filloje te vloje.
Shtoni xhenxhefilin, specat dhe rrenjet e koriandrit. Perzini perberesit per nje minute, e me pas shtoni mishin e pules.
Vazhdoni te perzieni ne temperature te larte, derisa pula te jete gati, pastaj shtoni kerpudhat, domatet, salcen e peshkut dhe lengun e limes.
Vazhdoni te perzini ne temperature te larte, derisa pula te jete pjekur si duhet.
LEXO TE NGJASHME