Malaga ,embelsire me banane dhe cokollate

0000000000000000000000000000000000000000000 malaga

Perberesit

10 cope pishkote 
2 kg banana
300 ml ajke e embel 
100 ml nescafe 
400 gr c çokollate per zierje
50 gr cokollate e bardhe
sipas deshires arra te grira
1 Shkrijme cokollaten(sipas deshires shtoni dhe 50 gr margarin,2 luge vaj).
2 Pishkotet i kalojme nga njera ane ne neskafe.
3 Tundim ajken e emebl derisa te trashet ne shkume te forte.
4 Ne anen e njmour te pishkotes,shtrojme nje shtrse kremi ajke te embel.shtrijme bananen e prere ne dy skajet dhe mbeshtesim mire mbi kremin ne pishkote.
5 Marim pishkoten se bashku me banenen e kalojme neper cokollate nga te gjitha anet(me se lehit e bejme kur e mbjame me pirun mbi enen ne te cilen eshte cokollata e shkrire dhe ne kete menyre nuk humbim aspak cokollate sepse sasia e tepert bie ne ene dhe e perdorim prap.)
6 Embelsiren e leme te ftohet ne leter per pjekje ne ndonje tabak.
7 Shkrijme cokollaten e bardhe.dhe fusim ne nje qese,prejm skajet,dhe dekrojme persiper duke bere vijeza mbi te,dekrojme dhe me arra te grira dhe servojme sipas deshires.

LEXO TE NGJASHME

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.