Krem supe për iftar
Ja një recetë e shijshme për iftar
Hapat që duhet të ndjekni për të përgatitur këtë recetë:
Ziejmë mishin e pulës të kriposur pak derisa të mund të largojmë nga eshtrat.
Kullojmë mishin nga lëngu dhe lëmë të ftohet.
Në një enë tjetër qesim margarinen, qepën dhe hudhren e grirë imët, fërgojmë për 10 minuta derisa të zbutet qepa, shtojmë karroten e grirë në rende dhe selinon e grirë imët dhe fërgojmë edhe për disa minuta.
Në këtë enë shtojmë supën e pules, 2 filgjan qumësht,mishin e coptuar imet dhe vëmë të vlojë.
Në 1 filgjan qumësht qesim miellin dhe përzijmë mirë derisa të mos mbeten kokërrza nga mielli.
Këtë masë e shtojmë tek supa që vlonë dhe përzijmë derisa supa të merr dendësinë e duhur.
LEXO TE NGJASHME