Hasude me arra, ja si t´i gatuajmë

hqdefault1221

Përbërësit:

-300 gr niseshte
-300 gr sheqer
-500 ml ujë
-100 gr gjalpë

Përgatitja:

1
Hedhim sheqerin në një tenxhere dhe e trazojmë atë derisa të karamelizohet.
2
Më pas e shuajmë shumë pak me ujë dhe i hedhim gjalpin.
3
Ndërkohë, shkrijmë niseshten me ujë, dhe e bashkojmë me masën që krijuam pak më parë në zjarr.
4
I trazojmë të gjithë përbërësit derisa të krijohet lidhja mes tyre.
5
Sipas dëshirës i hedhim arra, ose fruta të tjerë të thatë.

 

LEXO TE NGJASHME

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.