Karkaleca me Salcë Konjaku

karkaleca2564964

Përbërësit

Përgatitja
1
Qërojmë karkalecat duke u lënë kokën dhe fundin e bishtit.
 
2
I spërkasim me kripë e piper dhe i kalojmë në miell.
 
3
I skuqim nga të dyja anët me pak gjalpë në zjarr të mesëm dhe i shuajmë me konjak.
 
4
Reduktojmë konjakun. Shtojmë pak lëng limoni dhe i spërkasim me kopër.
 
5
I shërbejmë të shoqëruara me rizotto me perime.

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.