Kaneloni me spinaq

ba051355 6439 4740 bc6b 120a5a15f057 0

Përbërësit;

- 12 kaneloni
- 300 gr  spinaq te grire
- 250 gr beshamel
- 200 gr rikota (gjize)
- 120 mozzarela
- 1 luge majdanoz i grire
- 60 gr gjalpë
- kripe, piper

Përgatitja

Ne një ene hidhni spinaqin bashke me 20 gr gjalpë me zjarre te mesëm, lërini deri sa te thahet uji. Me pas ne një ene tjetër hidhni rikoten, spinaqin, kripen, piperin dhe përzieni deri sa te përftoni një krem homogjen, me këtë përbërje mbushni kaneloni. Vini kanelonet ne një tepsi te lyer me gjalpë, me pas shpërndani beshamelin dhe gjalpin e mbetur dhe mbulojini me feta mozzarele. Futini ne furre me 200'. Pasi te jene gati hidhini majdanozin e grire dhe shërbejeni.

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.