Byrecka te mbushura me kremvice te tymosur

ByreckaSALC

PERSHKRIMI I RECETES

Përbërësit

• 125 gr salcë kosi

• kripë • 4 lugë gjelle vaj

• 4 lugë gjelle qumësht

• 1 vezë

• 250 gr miell

• 1 e bardhë vezë

• kremviçe e tymosur

Përgatitja

Në një tas të madh përziejmë miellin, kripën, salcën e kosit, yndyrën, 1 kokërr vezë.

Pasi e keni bërë brumin lëreni për 10 ose 20 minuta.

Nxehni furrën në 2500C.

Hapni brumin petë të hollë dhe priteni në formë drejtkëndëshi. Në çdo drej-tkëndësh vendosni kremviçe të tymosur me djath dhe nëse dëshironi edhe kaçkavall të butë.

I mbështillni drejtkëndëshat në role, vendosini në tepsi, lyeni me të bardhë vezë, spërkateni me qumësht dhe piqini në furrë.

BLI ONLINE

BIZNESE TE ZONES

ALBEST.AL

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Albest.al. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë e drejta autoriale e Albest.al. Materialet nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Portalit Albest.